Mistään kotoisin? – Vapaaehtoistyön tukikampanja kokoaa alkupääomaa Kotiseutusäätiölle

Kotiseutusäätiön perustamista voi nyt tukea Mesenaatti.me-yhteisörahoituspalvelussa!

Vapaaehtoisvoimin kotoutetaan, kotiutetaan ja juurrutetaan meitä kaikkia, mutta vapaaehtoistyökin kaipaa tukea. Tule mukaan mahdollistamaan tapahtumat ja tohina sekä tutkimus ja tuloksellisuus – paikallisesti!

Mesenaatti.me-yhteisörahoituspalvelun avulla toteutettavassa Mistään kotoisin? -kampanjassa kerätään rahoitusta Kotiseutusäätiölle, joka tukee jatkossa paikallisuutta, kotiseututyötä ja -tutkimusta.

Kampanjan vähimmäistavoitteena on kerätä kymmenesosa säätiön perustamispääomasta, mutta mitä enemmän keräämme, sitä nopeammin säätiö perustetaan ja sitä enemmän voimme jakaa apurahoja!

Mistään kotoisin? -kampanjassa emme ainoastaan pyydä rahoitusta, vaan tarjoamme lukuisia hauskoja ja hyödyllisiä vastikkeita arvoltaan 20–2000 euroa. Tarjolla on muun muassa kotiseuturakas-arvonimi, tukisukat kotoutujalle, pala suklaataivasta, juurihoito ja kolmelle nopealle ministeri Raimo Sailas puhujaksi tilaisuuteen!

Kiitos jo nyt. Olemme suunnattoman kiitollisia jokaisesta lahjoituksesta. Jokainen lahjoitus ja jokainen mesenaattikampanjassa ostettu vastike vie meitä – sinua, minua ja meitä kaikkia – lähemmäksi tavoitettamme! Tulevaisuudessa me rahoitamme sinua, sillä säätiö jakaa apurahoja kotiseututyötä ja -tutkimusta tekeville tahoille.

Tunnustaudu siis kotiseuturakkaaksi ja jätä nimesi historiaan! Kampanja on käynnissä 21.12. asti osoitteessa mesenaatti.me/mistaankotoisin.